Kütüphaneler Haftasında "Annem Varsa Bende Varım" Projesinin Yazarı İlhan AKIN ile Söyleşi

Düzce Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nün, okuyan, sorgulayan, sentezleyen, doğru karar verebilen, üreten ve inandığı değerlerden vazgeçmeyen, erdemli bir nesil yetiştirmek ve geleceği bugünden inşa edebilmek için uygulamaya konulan “Annem Varsa Bende Varım” proje koordinatörü Kudret ÇİÇEK´in yürütülen proje hakkındaki sunumundan sonra, proje kitaplarının yazarı İlhan AKIN, ilçemiz okullarından Cumayeri Anadolu İmam hatip Lisesi, Cumayeri Ortaokulu, Cumayeri Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri ile söyleşi gerçekleştiridi.

Yazarımız öğrencilerin sorularını cevaplayarak yazar ve yazdıkları hakkında açıklamalarda bulundu.

Söyleşinin ardından okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan “Gönül Sesiyle Görenler” dergisinin 15. sayısı için yazar İlhan AKIN’la bir röportaj gerçekleştirildi.

29-03-2019  29-03-2019

Yayın: 29.03.2019 - Güncelleme: 29.03.2019 10:28 - Görüntülenme: 449