T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DÜZCE / CUMAYERİ - Cumayeri Çok Programlı Anadolu Lisesi

Veli görüşmelerinde "Randevu Dönemi"

Veli görüşmelerinde "Dijital Randevu Dönemi" başlıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 21.08.2023 tarihinde yayınladığı "2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılına İlişkin İş ve İşlemler" konulu Genelgenin 10. maddesi "Velilerin okul ziyaretleri ve öğretmenlerle görüşmelerinin daha nitelikli, düzenli ve sağlıklı olması için okullar tarafından planlamalar yapılacak, ziyaretler için eğitim öğretim faaliyetlerini aksatmayacak şekilde zaman çizelgesi oluşturulacaktır. Planlanan görüşme ve toplantılar dışında velilerimizin okul içinde bulunmalarının pedagojik olarak doğru olmadığı göz önünde bulundurularak gerekli tedbirler alınacaktır." şeklindedir.

Bu hüküm doğrultusunda okulumuz idarecileri ve öğretmenleri ile görüşmek isteyen velilerimiz ana sayfada bulunan "Okuldan Randevu Al" sekmesinden belirlenen gün ve saatlerden kendilerine uygun olan dilimde randevu oluşturabileceklerdir. 

 

Öğretmenlerin boş zaman dilimlerine göre randevu alınıyor.

 

*Veli-randevu sistemi ile okul yöneticileri, öncelikle veli görüşmeleri için öğretmenlerin zaman açısından uygunluğunu belirliyor.

 

*Veliler, okulun internet sitesi üzerinden e-devlet kullanıcı bilgileriyle sisteme giriş yapıyor. Sistemde, öğretmenlerin müsaitlik tablosundan boş olan zaman dilimleri için randevu talebinde bulunabiliyor.

 

*Randevu alınacak haftadan önceki cuma günü öğle saatine kadar sistem açık tutulacak. Aynı gün öğleden sonra ise okul yönetimleri öğretmenlere randevu saatlerini bildirecek.

 

*Veli, sistem üzerinden giriş yaptıktan sonra randevu talep edebildiği gibi aktif ve eski randevularını görebilecek ve günü gelmemiş randevusunu iptal edebilecek.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 25.03.2024 - Güncelleme: 25.03.2024 12:39 - Görüntülenme: 149
  Beğen | 1  kişi beğendi