DÜZCE / CUMAYERİ - Cumayeri Çok Programlı Anadolu Lisesi

Ekm

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği toplantısı 04.10.2019 tarihinde gerçekleşmişti. Toplantıda seçilen yönetim kurulu üyeleri ile 07.10.2019 tarihinde kurul ve komisyon üyelerini belirlemek amacıyla Okul Müdürü Haşim YILMAZ başkanlığında bir toplantı gerçekleştirildi.

Haz

2018-2019 Eğtim Öğretim yılı Bakanlığımızın Mesleki Gelişim Programı dahilinde okulumuzda seminer çalışmaları yapılmaktadır.Çalışmalar dahilinde planlamaya uygun etkinlikler düzenlenmekte ve bu etkinlikler gerçekleştirilmektedir.

Haz

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı sene sonu öğretmenler kurulu toplantısı yapılmıştır.Yıl içerisindeki faaliyetlerin görüşüldüğü ve değerlendirildiği toplantı dilek ve temenniler ile son buldu.

Haz

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı sene sonunda öğrencilerimize karnelerini ve çeşitli konularda göstermiş oldukları başarılar için başarı ve onur belgeleri tören ile verildi.Sportif faaliyetler de en başarılı kız ve en başarılı erkek öğrencimize Bisiklet hediye edildi Hediyeleri Okul Müdürümüz Haşim YILMAZ takdim etti. Öğrencilerimizi göstermiş oldukları başarılardan dolayı tebrik eder, iyi tatiller dileriz.

Haz

Okulumuz 2018-2019 mezunlarına unutulmayacak bir mezuniyet töreni düzenlendik Törene İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yunus YILDIZ, Şube Müdürümüz Kenan AKBABA, okul idaresi, Öğretmenlerimiz, öğrenciler ve aileleri katıldı. Törende İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yunus YILDIZ ve Okul Müdürü Haşim YILMAZ konuşma yaptı. Okul birincilerine plaket verildi. Mezun olan bütün öğrencilerimize hayatlarının bundan sonraki bölümünde başarı, sağlık ve mutluluk diliyoruz. Yolları ve bahtları açık olsun.

May

19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları çerçevesinde Okulumuz ve Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin birlikte hazırlamış olduğu program Anadolu İmam Hatip Lisesi salonunda kutlanmıştır. Programa Kaymakamımız Haluk ÇAKMAK, Belediye Başkanı Mustafa KOLOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yunus YILDIZ, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz katılmıştır. 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde dereceye giren öğrencilere ödülleri verilmiştir. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

19 Mayıs Atatürk´ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında okulumuz ve  Cumayeri Anadolu İmam Hatip Lisesi ile birlikte düzenlemiş olduğumuz gençlik haftası münasebetiyle çeşitli müsabakalar düzenlenmiştir.Bu müsabakalarda öğrencilerimiz hem eğlenerek hemde yarışarak güzel vakit geçirmiş ve dereceler almıştır. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Ramazan Ayı münasebetiyle birlik ve beraberliği sağlamak adına Düzce Öğretmenevinde iftar programı gerçekleştirilmiştir.

May

4-10 Mayıs İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası kapsamında Okulumuz Öğretmenlerinden Recep ÇETİNÇALI öğrencilerimize seminer düzenlemiştir.İş Sağlığı ve Güvenliğinin önemi hakkında ve neler yapılması gerektiği konusunda öğrenciler bilgilendirildi.

May

"Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerle Buluşuyor Projesi" kapsamında okulumuz öğrencilerine milli,manevi,ahlaki,insani değerleri geliştirme kardeşlik ,merhamet,vicdan gibi duyguların pekiştirmesi amacı ile yardıma muhtaç ailelere ziyarette bulunduk.

May

Marka Projesi kapsamında okulumuz Makine Teknolojisi Alanı öğrencileri Gerd Wolff Makine ile Stilay Mobilya işletmelerine geziler düzenledik.

May

Marka projesi kapsamında Makine Teknolojisi Alanı bünyesinde yapılan çalışmalarımızı ve projemizi İlçemiz Cumayeri ve Gümüşova´da bulunan okullara ve ilçe halkımıza tanıtım çalışmaları gerçeklertirdik.

May

Okulmuzu  tanıtmak amacıyla İlçemizde bulunan Cumayeri Ortaokulu,İlhami Reyhan Turan Ortaokulu,Şehit Nusret Akar Ortaokulu ve Dokuzdeğirmen Ortaokulu 8.sınıf öğrencilerine tanıtım ve bilgilendirmeler yapılmıştır.

May

Anadolu Meslek Programı 9.sınıf öğrenci velilerimize okulumuz bünyesinde bulunan Çocuk Gelişimi ve Eğitimi,Muhasebe ve Finans ve Makine Teknolojisi alanlarımızı katılım sağlayan velilerimize Alan Şeflerimiz tarafından tanıtılmıştır.