DÜZCE / CUMAYERİ - Cumayeri Çok Programlı Anadolu Lisesi

Ekm

Bilkent Üniversitesi - Anıtkabir - 1.TBMM - 2. TBMM - Anadolu Medeniyetleri Müzesi

Ekm

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği toplantısı 04.10.2019 tarihinde gerçekleşmişti. Toplantıda seçilen yönetim kurulu üyeleri ile 07.10.2019 tarihinde kurul ve komisyon üyelerini belirlemek amacıyla Okul Müdürü Haşim YILMAZ başkanlığında bir toplantı gerçekleştirildi.

May

Kapadokya bölgesinde Esentepe, Uçhisar Kalesi, Çavuşin Harabeleri, Avanos, Kızılırmak Paşabağ, Develi Vadi, Üç Güzeller, Ihlara Vadisi, Derinkuyu Yeraltı Şehri gezildi.

Mrt

Cumayeri Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak ilçe Kaymakamımız Haluk ÇAKMAK adına düzenlemiş olduğumuz 12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY´u Anma Günü programımızı gerçekleştirmiş bulunuyoruz.

Ock

Cumayeri Çok Programlı Anadolu Lisesi´nin kızlar ve erkeklerde almış olduğu başarılar Düzce medyasında geniş yer buldu. İlgili haberlere ulaşmak için aşağıdaki linklere tıklayınız.

Ock

Düzcede düzenlenen okullar arası hentbol şampiyonasında okulumuz kızlarda il 1.si erkeklerde ise il 2. si oldu.

Okulumuzda düzenlenen törende öğrencilerimize kupaları takdim edildi.

Kas

Okulumuzun görme engelliler için hazırladığı "Gönül Sesiyle Görenler" adlı dergimizin on birinci sayısı yayınlanmıştır. Sesli dergimizi dinlemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. 28.11.2018