DÜZCE / CUMAYERİ - Cumayeri Çok Programlı Anadolu Lisesi

Ock

Meslek tanıtım etkinliği kapsamin da Muhasebe ve Mali Müşavirlik mesleği  hakkında,  GÖLYAKA da hizmet veren  Muhasebeci ve Mali müşavir Zeliha Gök ÜZBE meslek seçimi ve muhasebecilik mesleğinin muhtevasıni anlatan bir sunumla öğrencilerimizle bir araya geldi.

Evvel zaman izinde masal projesi aralık ayı çalışması tamamlanmıştır.

May

Cumayeri Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri Portekiz'in Braga kentinde toplamda 6 hafta süren Erasmus+ staj programını başarıyla tamamladılar.

May

Ey Türk Gençliği vazifelerini unutma bayramını da doya doya kutla. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Sor Bayramınız kutlu olsun.

Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz ( K. Atatürk )

Ock

Ekm

Bilkent Üniversitesi - Anıtkabir - 1.TBMM - 2. TBMM - Anadolu Medeniyetleri Müzesi

Ekm

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği toplantısı 04.10.2019 tarihinde gerçekleşmişti. Toplantıda seçilen yönetim kurulu üyeleri ile 07.10.2019 tarihinde kurul ve komisyon üyelerini belirlemek amacıyla Okul Müdürü Haşim YILMAZ başkanlığında bir toplantı gerçekleştirildi.

May

Kapadokya bölgesinde Esentepe, Uçhisar Kalesi, Çavuşin Harabeleri, Avanos, Kızılırmak Paşabağ, Develi Vadi, Üç Güzeller, Ihlara Vadisi, Derinkuyu Yeraltı Şehri gezildi.