DÜZCE / CUMAYERİ - Cumayeri Çok Programlı Anadolu Lisesi

Ağu

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EYLÜL AYI SORUMLULUK SINAVLARI 11-13.09.2019 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.TAKVİM AŞAĞIDAKİ LİNKTE VERİLMİŞTİR.SORUMLULUK SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERİMİZ HANGİ DERSTEN SINAVA GİRECEĞİNİ E-OKUL SİSTEMİNDEN  VE OKULUMUZ DUYURU PANOSUNDAN ÖĞRENEBİLİRLER.

BAŞARILAR.

Ağu

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Mesleki Açık Öğretim Lisesi 1. dönem kayıt yenileme işlemleri21/08/2019 - 27/09/2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

May

13-26 Mayıs tarihleri arasında 9.sınıfların alan tercihleri yapılacaktır.

Okulumuzun 1.Dönem 2. sınav takvimi.

Okulumuzun tanıtım broşürü hazırlandı.

May

Öğrencilerimize rol model olmak ve hayata dair bir hedef oluşturmalarına yardımcı olmak için, okulumuzda mevcut olan alanların meslek gruplarından ve sıklıkla merak edilen meslek gruplarından gelecek olan uzmanlar ile Cumayeri Çok Programlı Anadolu Lisesi Kariyer Günleri Başlıyor!