Mrt

Veli görüşmelerinde "Dijital Randevu Dönemi" başlıyor.

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem 1. Sınavları 25/03/2024-05/04/2024 tarihleri arasında yapılacaktır. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Şbt

Tem

Cumayeri Çok Programlı Anadolu Lisesi Mesleki Eğitim Merkezi'ne kayıt yaptırmak isteyen veli ve öğrencilerimiz okulumuza başvurmadan önce mutlaka buradaki videoyu izlemeli ve yazıları okumalıdır.

Şbt

BU ANKETİN AMACI 2022-2023 YILINDAN İTİBAREN UYGULANACAK OLAN YENİ FORMALARIN RENGİNİ BELİRLEMEKTİR. BELİRLENEN RENKLERDE ÜST KIYAFET İÇİN YAZISIZ VE DESENSİZ POLO YAKA TARZI VEYA SWEATSHİRT GİYİLECEK; ALT KIYAFET OLARAK DÜZ, VÜCUDA YAPIŞMAYAN KETEN VEYA KANVAS PANTOLON GİYİLECEKTİR. EN ÇOK OY ALAN 2 RENK ÜST KIYAFET OLARAK SEÇİLECEKTİR. PANTOLON RENGİ TEK RENK OLACAKTIR. ÖĞRENCİLERİN TERCİHLERİNE GÖRE ALINAN KIYAFETİN ÜZERİNE OKULUN ARMASI DİKİLECEKTİR. ARMASIZ KIYAFET GİYİLMEYECEKTİR.KAPALI ÖĞRENCİLERİMİZ SEÇİLEN RENKLERDE TUNİK GİYEBİLECEKTİR.

Mrt

Okulumuzun tanıtım broşürü hazırlandı.