Abdülhakim AKDOĞAN - Okul Müdürü

Düzce ili Kaynaşlı İlçesi Altunköy Köyü nüfusuna kayıtlıdır. Dipsizgöl Köyü İlköğretm okulunu ardından Kaynaşlı Lisesini bitirdi. 2007 yılında kazandığı Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünden Tezsiz Yüksek Lisans derecesiyle 2012 yılında mezun oldu. Aynı yıl Düzce Ticaret Meslek Lisesinde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği görevine başladı. 2014 yılında Akçakoca Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine tayin oldu. Akabinde 2017 yılında Cumayeri Çok Programlı Anadolu Lisesine tayin oldu. Burada iki yıl müdür yardımcılığı yaptıktan sonra Cumayeri Anadolu İmam Hatip Lisesine Okul Müdürü olarak atandı. 3 ve yıl burada çalıştıktan sonra Okul Müdürü olarak tekrar Cumayeri Çok Programlı Anadolu Lisesine atandı. 3 yıldır bu görevi yürütmekte. Evli ve bir Çocuk babası.