Şbt

26 Şubat 1992 Hocalı Soykırımı Anma Programı okulumuzda gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuzun Erasmus+ staj hareketliliği projesi "Cumayeri ÇPAL´den önemli proje" ve "Cumayeri´nde bir ilki gerçekleştiren okul" manşetleriyle medyada yer buldu. İlgili haberlere ulaşmak için aşağıdaki bağlantılara tıklayabilirsiniz.

Ock

Okulumuzun görme engelliler için hazırladığı "Gönül Sesiyle Görenler" adlı dergimizin ilk sayısı yayınlanmıştır.

Ock

Düzce Üniversitesi Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Zeynep Seda ÇAVUŞ´a okulumuzda düzenlenen Kariyer Günleri kapsamında yapmış olduğu katkıları için çok teşekkür ediyoruz.20.12.2017

Ara

Düzce´de; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Okul Sporları Fedarasyonu´nun ortaklaşa düzenlediği Kros yarışlarına katılan Cumayeri ÇPAL, katıldığı her kategoride şampiyon oldu.